Thomvorm Design

Wie ben ik?
Mijn naam is Thomas Kroeze. Na mijn opleiding aan de Design Academy in Eindhoven heb ik 8 jaar gewerkt als product ontwerper bij Dura Vermeer/ Advin, IDE Partners en MJRTOM/ Moonwalker. In 2009 heb ik mijn eigen bedrijf, Thomvorm Design, opgericht en ontwerp en ontwikkel ik in eigen beheer producten voor zowel bedrijven als particulieren.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Als specialist op het gebied van productdesign werk ik aan het versterken van jouw onderneming door het ontwikkelen van succesvolle en onderscheidende producten. Door middel van design, creativiteit en innovatie werk ik graag mee aan jouw succes.

Het doel is om voor en met mijn klanten ideeën of uitdagingen om te zetten naar succesvolle oplossingen en producten die passen in het beleid en doelstellingen van de klant.

Thomvorm Design staat voor:

Kwaliteit en blije klanten

door...
Een persoonlijke aanpak
Mijn klant krijgt passend advies. Ik denk graag met je mee. 
Duidelijke communicatie
Ik zeg wat ik bedoel en ik bedoel wat ik zeg.
Jarenlange ervaring
Ik heb alle expertise in huis om je een goed product te leveren.
People, Planet & Profit
Het inspireren van klanten om voor goed ontworpen en mooie producten te kiezen met oog voor duurzame meervoudige waarde creatie.

Heb je een vraag, aanvullende ondersteuning of zoek je naar een frisse kijk op de zaak? Neem dan contact met mij op

www.thomvorm.nl / thomas@thomvorm.nl / +31 6 41 92 40 92BNO-lid sinds 2009 (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers | Association of Dutch Designers)