Woodnight | ledikant Jula

ledikant Jula

Jouw baby krijgt natuurlijk het mooiste kamertje dat er bestaat. Wij maken duurzame meubels van hoge kwaliteit. Door het gebruik van natuurlijke materialen en het unieke ontwerp maken ons ledikantje een echte eyecatcher in de kamer van je baby. En het fijne is dat het bedje jarenlang mee kan door de zijkant te vervangen.

Ledikant Jula is geschikt voor een standaard matrasmaat van 120 cm x 60 cm.

Het ledikant wordt geleverd met een verstelbare bodem, die gemakkelijk op 2 verschillende hoogtes kan worden ingesteld. Daarnaast beschikt het ledikant over een vaste bodem die gebruikt kan worden als de verstelbare bodem niet meer nodig is.

Slim Design: Ledikant Jula wordt in onderdelen geleverd en kan makkelijk met een bijgeleverd sleuteltje worden gemonteerd. Een montagehandleiding wordt bijgevoegd. Lage overall hoogte dus gemakkelijk bereikbaar voor de ouders.

Veilig: Ledikant Jula voldoet aan de veiligheidseisen met betrekking tot breedte van de openingen tussen de spijlen en de hoogte van de openingen.

Ecologisch verantwoord: Het hout waarvan ledikant Jula is gemaakt komt uit Europa en is FSC gecertificeerd. Het toegepaste materiaal is 18 mm dik en bestaat uit 13 laagjes. Hierdoor is het  een geschikt materiaal voor dit ledikant.

Modulair: Is met de meegroei set aan te passen naar een peuterbed.

Meer informatie op: www.woodnight.nl